Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

kauppa.taxi kuljettaa päivittäistavarat kotiisi seuraavilla postinumeroalueilla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa:

kauppa.taxin toiminta-aluekauppa.taxin toiminta-alue

 

Missiomme on antaa lisää vapaata aikaa sinulle. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus verkossa. Me huolehdimme lopusta: Tuomme K-Supermarket-valikoiman elintarvikkeet, alkoholittomat juomat, kodintarvikkeet ja muut päivittäistavarat suoraan kotiisi.

 

Tuotteet tulevat K-Supermarket Herkkupähkinästä, joka sijaitsee Vantaan Varistossa. Valikoiman laajuus on joka päivä huikeat noin 15.000 tuotetta.

 

Tuotteiden keräily ja kuljetus kotiisi maksaa ajankohdasta riippuen 3,90–9,90 euroa. Toistaiseksi saat kuitenkin keräilyn ja kuljetuksen ILMAISEKSI, kun ostostesi loppusumma on yli 100 euroa. HUOM! 100 % alennus keräily- ja kuljetushinnasta huomioidaan maksuvaiheessa, kun järjestelmä laskee ostostesi loppusumman.

 

Tarkista toimitusaikahaarukat joissa meillä on mahdollisuus toimittaa ostoksesi syöttämällä postinumerosi K-Supermarket Herkkupähkinän verkkokauppatilausjärjestelmään, johon pääset painamalla TÄSTÄ!

 

Lähetäthän palveluumme liittyvät palautteet ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen palaute@kauppa.taxi – tällä yhteydenottotavalla autat meitä mahdollistamaan palvelumme edullisen hinnan. Vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä.